Hei, kiva kun eksyit sivuilleni! Olen Pikeeripossu, oikealta nimeltäni Laura, Espoossa asusteleva kolmen lapsen kotiäiti. Perheeseemme kuuluu myös rakas aviomieheni, sekä kaksi koiraa ja yksi hevonen.

Ammatiltani olen terveydenhoitaja, mutta vaikean kroonisen migreenin vuoksi en toistaiseksi kykene työskentelemään alallani. Leipominen ja piirtäminen ovat aina olleet minulle tärkeitä terapeuttisia harrastuksia, ja pari vuotta sitten yhdistin nämä kaksi taidemuotoa keskenään. Keksitaide on minulle tärkeä selviytymiskeino kroonisen kivun kanssa. Teen keksejä pääasiassa läheisilleni ja tutuille, toisinaan myös muillekin tilauksesta toiminimeni kautta, oman terveydentilani mukaisesti.

Tänne blogiin julkaisen reseptejä, keksikuvia, koristeluvideoita, keksikoristelun vinkkejä ja muitakin leipomiseen liittyviä asioita. Olen myös intohimoinen Harry Potter -fani ja joka syksy järjestän suuret Kurpitsajuhlat, joten siihen liittyviä kirjoituksia on myös luvassa säännönmukaisesti. Kaikki leipomiseni on gluteenitonta, perheenjäsenteni keliakian vuoksi.

Tavoitteenani on levittää hyvää fiilistä keksitaiteeni avulla, toivottavasti pystyn ilahduttamaan myös sinua. Jos tulee jotain kysyttävää, laita ihmeessä viestiä, niin pyrin vastaamaan mahdollisimman pian!

Pikeerin tahmaisin terveisin,

Laura

laura.nores@pikeeripossu.fi

 

Toistaiseksi en valitettavasti ota tilauksia vastaan!