Pipareiden koristelu Pikeeripossun kanssa: Meillä kotona-sivuston koti-ilta 16.11.2022

Kaupallinen yhteistyö: A-lehdet

Pipareiden koristelu on yksi parhaista tavoista valmistautua jouluun ja viettää laatuaikaa läheisten kanssa. Nyt on tilaisuutesi osallistua Meillä kotona -sivuston koti-iltaan keskiviikkona 16.11.2022 klo 18, jossa koristelen joulupipareita Maku-lehden toimituspäällikkö Tiina Valkosen kanssa. Koristelemme pipareita sekä suklaalla että pikeerillä. Luvassa on vinkkejä sekä aloittelijoille, että kokeneemmille koristelijoille. Ilmoittaudu maksuttomaan verkkotyöpajaan tästä linkistä.

Voit osallistua tilaisuuteen kätevästi kotikeittiöstäsi käsin, katsoen joko livelähetystä tai tallennetta myöhemmin omassa rauhassa, pipareita itsekin samalla koristellen.

Tämä on harvinaislaatuinen tilaisuus päästä näkemään minut koristeluhommissa, sillä en vaikean kroonisen migreenini takia pysty kovin moneen tilaisuuteen osallistumaan. Tähän lähdin mukaan mielelläni, koska joulupiparien koristelu on lähellä sydäntäni. Haluan myös osaltani olla levittämässä jouluiloa ja hyvää mieltä tähän maailmaan.

Tervetuloa siis mukaan joulupipareita koristelemaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *