Harry Potter keksit – takaisin Tylypahkaan!

Harry Potter keksit olivat minulle tärkeä projekti, koska olen massiivinen Harry Potter -fani. Englanniksi kutsuisin itseäni sanalla ’potterhead’. Olen lukenut kaikki J. K . Rowlingin kirjoittamat Potter -kirjat ja katsonut kirjojen perusteella tehdyt elokuvat noin tsiljoona kertaa. Joka vuosi luen kirjat alusta loppuun asti uudestaan ja viimeistään jouluun mennessä olen katsonut kaikki elokuvatkin uudestaan. Toisin sanoen, oli itsestäänselvää, että teen Kurpitsajuhliini myös Harry Potter keksit! Keksien teko oli melko pitkä prosessi, mutta onneksi keksit säilyvät huoneenlämmössä pölyltä suojattuina useiden viikkojen, jopa kuukausien ajan. Näihin kekseihin halusin panostaa erityisen paljon. Samalla nämä olivat minulle tärkeitä harjoittelukappaleita. Opin älyttömän paljon pikeerille maalaamisesta näiden keksien kanssa.

Rowlingin luoma taikamaailma on ollut minulle oivallinen keino paeta vaikeina hetkinä todellisuutta ja kipuja. Se on auttanut jaksamaan silloinkin, kun elämä on kirjaimellisesti potkinut päähän. Kirjojen lukeminen tuntuu aina siltä, kuin palaisin kotiin, sillä Tylypahka on minulle kuin toinen koti. Nämä keksit ovat omia suosikkejani, joiden tekeminen oli yhtä juhlaa. Keksejä leipoessa ja elintarvikeväreillä maalaillessani kuuntelin samalla elokuvien soundtrackeja Spotifysta tai katsoin elokuvia toisella silmällä televisiosta. Keksit ovat siis gluteenittomia keksejä, jotka on päällystetty pikeerillä ja maalattu elintarvikeväreillä. (Resepti löytyy täältä.) Käytän pääasiassa Suomesta saatavia Wiltonin ja Progelin elintarvikevärejä, jotka olen ostanut Confetista. Siveltiminä käytän myöskin Confetista ostettuja Wiltonin siveltimiä ja lisäksi minulla on käytössäni muutama pienempi sivellin, jonka olen ostanut taidetarvikekaupasta.

Hedwig, pursotettu ensin valkoisella pikeerillä ja maalattu sitten elintarvikeväreillä.

Harry Potter
Hermione Granger
Ronald Weasley
Dobby kotitonttu
”Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” – Albus Dumbledore, Tylypahkan rehtori
Professori Minerva McGonagall
Professori Severus Snape
Lord Voldemort
Harry, Tylypahkan vaakuna, Hedwig, Hagrid (Tylypahkan riistanvartija ja taikaeläinten hoidon professori), Hermione, Ron ja Dobby
Tylypahka

”I solemnly swear that I am up to no good.”

Mischief Managed.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *