Keksitaidetta kaikille katsottavaksi!

Keksitaidetta parempaa taidetta ei olekaan! Kuinka monessa muussa taiteenlajissa voit nauttia taiteesta sekä visuaalisesti, että myös haju- ja makuaistillasi!? Tähän laitan nyt vain lempparikeksejäni viime ja tältä vuodelta. Kaikki ovat pääasiassa gluteenittomia keksejä tai gluteenittomia pipareita (muutama tehty valmiista tavallisesta piparitaikinasta sairauteni pahenemisvaiheen aiheuttaman uupumisen vuoksi), päällystetty pikeerillä (linkki reseptiin ja vinkkeihin) ja käsinmaalattu elintarvikeväreillä (haluatko kokeilla itse, klikkaa tästä vinkkeihin!).

keksitaidetta

Viime vuonna tuli tehtyä monta tiikeriä.

keksitaidetta

Viime vuonna maalasin myös monta silmää.

keksitaidetta

Muotokuvakeksit ovat lähimpänä sydäntäni.

Harry Potter -fani tekee tottakai myös kasoittain teemaan sopivia keksejä!

Pelle Hermanni keksini päätyi peräti mtv3uutiset.fi sivustolle, kun halusivat ystävällisesti tehdä haastattelun meikäläisestä.

Tämän keksin komistus on terapeuttini Sisu, rakas hevosemme.

keksitaidetta

Kissojakin tuli maalailtua.

keksitaidetta

Tämä silmäkeksi on oma henkkoht suosikkikeksini viime vuodelta.

keksitaidetta

Kaikenlaisia satuhahmojakin tuli maalailtua.

keksitaidetta
keksitaidetta
keksitaidetta

Viime vuosi oli keksitaiteelleni sinänsä menestyksekäs, kun niin moni mediakin yllättäen innostui kekseistäni. Sain monta haastattelupyyntöä. Ensimmäinen haastattelu tehtiin Leivotaan-lehden 10-vuotisjuhlanumeroon huhtikuussa 2020. Oli jännittävää nähdä oma naamansa taiteeni kera lehden sivuilla. 🙂 Sitten pääsin kertomaan taiteestani Mtv3-nettisivuilla (katso linkki yllä Pelle Hermannin kohdalla) ja Iltalehdelle. Joulukuussa kaiken lisäksi Mtv3:n ´Viiden jälkeen´-ohjelman toimittaja teki minusta haastiksen, joka nähtiin ennalta-nauhoitettuna Maikkarin livelähetyksessä 17.12.2020.

Olen kiitollinen kaikille keksitaiteestani kiinnostuneille. Olen saanut teiltä ihanilta ihmisiltä paljon kannustavia kommentteja ja tykkäyksiä sekä instagramissa että facebookin leivontaryhmissä. Keksitaiteeni tarkoitus on tuoda iloa tähän turhankin synkkään maailmaan. En varsinaisesti tavoittele mitään hirveitä seuraajamääriä, mutta arvostan jokaista seuraajaani koko sydämestäni. En vieläkään tosin ymmärrä, miten kukaan voi olla kiinnostunut näistä räpellyksistäni, jotka omaan silmään näyttävät hetkittäin melkein säälittäviltä ja tekisi mieli purra jokainen keksi palasiksi. 😀 Mutta tavoitteeni on tulla aina vain paremmaksi tässäkin hommassa. Ja tämän vuoden tavoitteeni on maalata lisää muotokuvia.

Jos sinulla on hauskoja maalausideoita esim julkkiksista, joiden naaman haluaisit nähdä pikeerikeksissä, laita toki viestiä! Olen pyrkinyt toteuttamaan seuraajieni toiveita niin usein, kuin vain sairauteni rajoissa kykenen. 🙂 Pyrin vastaamaan viesteihin mahd nopeasti myös täällä blogissa, mutta instagramissa minut tavoittaa varmuudella aina parhaiten. www.instagram.com/pikeeripossu

Olen nykyään myös tosi hip ja liityin TikTokiin sekä Twitteriin. Ei hajuakaan miten ne pystyy linkittämään tähän, mutta TikTokissa löydyn nimellä Pikeeripossu. 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *